Login Form

Emlékezzen rám

       
Top Panel
  • Kutyaovi
  • Kezdő tanfolyam
  • Középhaladó tanfolyam
  • Haladó tanfolyam

Adatvédelmi tájékoztató

Az Akela Kutyás Sport Egyesület (továbbiakban: AKSE) ezúton tájékoztatja az Akela Kutyaiskola által szervezett mindennemű rendezvényen résztvevőket és annak weboldalán / regisztrációs űrlapjain regisztrálókat adatkezelési gyakorlatáról és a felhasználók jogorvoslati lehetőségeiről. Az AKSE, mint adatkezelő az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben (a továbbiakban: Infotv.) foglalt feltételeknek eleget téve kötelezettséget vállal arra, hogy az által nyújtott adatkezeléssel kapcsolatos szolgáltatás megfelel a fent említett törvényi feltételeknek és az egyéb hatályos jogszabályokban meghatározott elvárásoknak.
Az oldalon / űrlapokon a regisztrációnál személyes adatok megadása szükséges, mely a 2011. évi CXII. törvény értelmében adatvédelmi nyilvántartásba vételhez, illetve adatvédelmi tájékoztatóhoz kötött, melyet honlapunkon a www.akelakutyaiskola.hu....... linken ismerhet meg. A Szolgáltató a szolgáltatásra irányuló szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítésének figyelemmel kísérése, az abból származó díjak számlázása, valamint az azzal kapcsolatos követelések érvényesítése céljából kezeli az Igénybe vevő azonosításához szükséges természetes személyazonosító adatokat és lakcímet.
Ettől eltérő célú adatkezelés az elektronikus hirdetésküldés (hírlevelezés), mely a Szolgáltató honlapján / általa létrehozott űrlapján az érintett nevének és elektronikus levelezési címének megadásával történik. Ennek keretében az érintett - hírlevélre történő feliratkozáskor adott, önkéntes elhatározáson, valamint megfelelő tájékoztatáson alapuló hozzájárulása alapján elektronikus levelezési címét elektronikus hirdetés (direkt marketing) küldése céljából Szolgáltató jogosult használni.

AZ ADATKEZELŐ ADATAI

Név: Akela Kutyás Sport Egyesület
Székhely: 1147 Budapest, Zsolnay Vilmos utca 4. fsz. 3.
Postacím: 1147 Budapest, Zsolnay Vilmos utca 4. fsz. 3.
Adószám: 18198410-1-42
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonszám: +36 70 619 1401
Honlap: www.akelakutyaiskola.hu

AZ ADATKEZELÉS JOGALAPJA

A személyes adatok kezelésének jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontja szerint az érintett hozzájárulása. A tanfolyamokra / rendezvényekre való regisztrációjával az érintett hozzájárul a lent részletezett adatainak kezeléséhez.

Az adatkezelés célja és időtartama:

  • • regisztráció
  • • tájékoztatás
  • • statisztikák, elemezések készítése
  • • újabb események előkészítése, weboldalunk, szolgáltatásunk folyamatos javítása

Az adatok megismerésére jogosultak:

Az ügyfelek által megadott személyes adatok megismeréséhez cégen belül csak azon dolgozók jogosultak, akik nevezéssel kapcsolatos feladatokat látnak el, illetőleg az adatok karbantartását, elemzését, összesítését, értékelését végzik (rendszergazda, pénzügyért és marketingért felelős kollégák.)

A HONLAPRA VALÓ KATTINTÁSKOR KELETKEZŐ ADATOK

Mint minden webszerver az interneten, a mi webszervereink is automatikusan tárolnak egyes adatokat a weboldalaink megtekintésekor, amelyek személyes adatnak minősülhetnek. Weboldalunk felkeresésekor a szerverek az általánosan szokásos adatokat tárolják az esetleges üzemzavarok elhárítása, a szolgáltatások javítása és a betörési kísérletek felderítése végett:

  • • időpont
  • • a megtekintett oldal címe
  • • a hivatkozó oldal címe
  • • a látogató IP címe
  • • a látogató böngészőfejléce

SÜTIK (COOKIES) HASZNÁLATA

Ez a weboldal úgynevezett "Sütiket" (cookies) használ. A Sütik olyan apró szöveges adatfájlok, amelyek az Ön webböngészéjőn keresztül weboldalunkat meglátogatva számítógépe merevlemezén tárolódnak. A Sütik bizonyos információkat (például egyedi oldal vagy nyelvi beállításokat) tárolnak el, amelyeket az Ön webböngészője - a Sütik élettartamától függően - továbbít nekünk, amikor Ön ismét felkeresi weboldalunkat.

ADATOK TÖRLÉSE

Regisztrált tagjaink a törvény alapján bármikor kérhetik személyes adataik törlését az adatbázisunkból.

JOGORVOSLATI LEHETŐSÉGEK

Amennyiben Ön úgy érzi, hogy az AKSE nem megfelelően kezelte személyes adatait, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén, továbbá lehetősége van a továbbiakban bírósághoz, illetve a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulni.

NEMZETI ADATVÉDELMI ÉS INFORMÁCIÓSZABADSÁG HATÓSÁG

Postacím: 1534 Budapest Pf.:834
Cím: 1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Telefon: 06-1/391-1400
Fax: 36-1/391-1410
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weboldal: www.naih.hu
Elnök: Dr. Péterfalvi Attila

KIKÖTÉS

Az adatkezelő fenntartja a jogot, hogy szükséges esetben adatvédelmi nyilatkozatát megváltoztassa. Erre azon esetekben kerülhet sor, ha a szolgáltatások köre bővül, a technikai rendszer megváltozik, vagy azt jogszabály kötelezővé teszi. Azonban ilyen jellegű módosítás nem jelentheti a személyes adatok eredeti céltól való eltérő kezelését.