Login Form

Emlékezzen rám

       
Top Panel

Kutyaovi alapozó tanfolyam

ovi alapozo 1

Kutyaovi alapozó tanfolyamaink 4 hetesek, a foglakozások szombaton és vasárnap vannak 9 és 10 óra között.

Nincs is annál szívmelengetőbb érzés, mikor a csetlő-botló kis szőrgombócokat látják a gazdik játszani hasonló korú fajtársaikkal. Azonban már kölyök korban érdemes elkezdeni tanítgatni kis kedvencünket a helyes viselkedésre, amikor megkapta oltásait és kutyák közé vihető.

A kutyaovi alapozó tanfolyamra a kezdő ovisokat várjuk, akik először járnak kutyaiskolában és még nem érték el a 8 hónapos kort. A tanfolyam ideje 4 hét, mely után az ovisok felkerülnek a nagycsoportos foglalkozásra.

Az alapozó tanfolyam célja, hogy a kölyökkutyák és gazdáik kis létszámú csoportban ismerkedhessenek meg az első feladatokkal, így a lehető legnagyobb figyelemben részesülhessenek. Emellett a kis csoport segít abban, hogy a kölykök hamarabb megszokják a többi kutya jelenlétét, magabiztosabban viselkedjenek és megtanulják élvezni a közös játékokat. Elsajátítják a helyes viselkedést, kommunikációt fajtársaikkal szemben, mely egész későbbi életükben fontos szerepet tölt be, hogy felnőtt korában is bármilyen közösségbe beengedhessük őket, kortól, nemtől, fajtától függetlenül.

A fentiek mellett nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a gazdik már ezeken a foglalkozásokon megtanulják megérteni kedvencüket és felismerjék mit miért csinál, szükség esetén bármikor magukhoz tudják hívni, vagy le tudják tiltani a nem kívánatos viselkedésről.

A szocializáció mellett az alapozó tanfolyamon a kölyökkutyák megismerkednek az első engedelmes feladatokkal, mint az ültetés, a fektetés, a pórázon való sétálás, vagy a behívás.

A kölyökkutyákat kizárólag játékkal és jutalomfalattal vezetjük rá a feladatok megértésére, amiket így hamar megtanulnak és boldogan teljesítenek, hiszen ez nekik is csak egy közös játék a gazdival.

A foglalkozások sok apró, rövid gyakorlásból állnak, hiszen a kölykök még nem tudnak hosszabb ideig ugyanarra koncentrálni és az a célunk, hogy minden feladatot ugyanolyan lelkesedéssel sajátítsanak el. A néhány perces foglalkozásokat követően elengedjük őket, hogy nagy játékok közepette tanulhassanak meg fajtatársaikkal kommunikálni, miközben az oktatók segítenek a gazdiknak is megérteni négylábú kedvenceik mozdulatait.

A 4 hetes (8 alkalomból álló) alapozó tanfolyam ára: 15 000 Ft

Jelentkezés és további információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy Facebook üzenetben az Akela Kutyaiskola - Rákospalota oldalán.

ovi alapozo 4 ovi alapozo 3 ovi alapozo 2