Login Form

Emlékezzen rám

       
Top Panel

IBGH/IGP felkészítés

IBGH 2 A csoporthoz folyamatos a csatlakozás, jelentkezés a Facebook csoportban!

Az IBGH vizsga egy nemzetközileg elismert engedelmességi vizsga, melyet minden kutya méret- és fajtakorlátozás nélkül letehet. A vizsgára jelentkezés feltétele a vizsga napján betöltött 15 hónapos kor, felső korhatára nincsen.

 Az IBGH vizsga egy olyan magas szintű vizsga, mely a kutya és a felvezető (gazdi) közötti összhangon, együttes munkán alapul. Része egy pórázon történő és egy póráz nélküli munka, emellett alapállás, ültetés, fektetés, helybenmaradás, behívás, valamint csoportkerülés.

Az IBGH vizsgafelkészítő tréninget azoknak a gazdiknak javasoljuk, akik szeretnének egy nemzetközileg elismert munkavizsgát szerezni kedvencükkel.

Az IGP (korábbi nevén IPO) egy kihívásokkal teli, három ágazatból álló sport (nyomkövetés, engedelmes és őrző-védő), amelyet eredetileg a német juhászkutya fajtatesztjeként terveztek, és népszerű sportággá nőtte ki magát, mára már országos és világszintű versenyeken van lehetőség megmérettetni magunkat.

Az IGP engedelmes és őrző-védő ágazata szorosan összekapcsolódik, így az Akela Kutyaiskolán az IBGH/IGP felkészítést és az őrző-védő foglalkozásokat is Molnár Máté “B” kategóriás segéd vezeti. 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

 A foglalkozás árát az Áraink menüpontban találod!

Jelentkezés és további információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, Facebook üzenetben az Akela Kutyaiskola - Rákospalota oldalán, vagy telefonon, a +36-70-551-7572 számon.

IBGH 7 IBGH 4 IBGH 6 k