Login Form

Emlékezzen rám

       
Top Panel

Középhaladó csoport (3. szint)

kozep 1Középhaladó csoportunkhoz folyamatos a csatlakozás, a foglakozások szombaton és vasárnap vannak (az aktuális órarend a nyitóoldalon található).

2-es szintű sikeres vizsga után iskolánkban lehetőség nyílik az eddig tanultak elmélyítésére és új, magasabb szintű feladatok elsajátítására. A középhaladó foglalkozások alatt kellő gyakorlással elérjük, hogy kutyánkat bárhová magunkkal vihessük és 100%-ig megbízhatóan viselkedjen pórázon és póráz nélkül is, valamint megismerkedhetünk az engedelmességi feladatok egy magasabb szintjével. 

Bővebben: Középhaladó csoport (3. szint)

Haladó csoport (4. szint)

halado 4Haladó csoportunkhoz folyamatos a csatlakozás, a foglakozások szombaton és vasárnap vannak (az aktuális órarend a nyitóoldalon található).

3-as szintű sikeres vizsga után lehetőség nyílik a legmagasabb engedelmességi szint elvégzésére. A tanulók itt már póráz nélkül dolgoznak és megismerkednek az állítás és a szabályos behívás gyakorlatával. Itt a hangsúly már 100%-ig azon van, hogy kutya és gazdi tökéletes összhangban tudjon együtt dolgozni, akár pórázon, akár póráz nélkül.

Bővebben: Haladó csoport (4. szint)