Login Form

Emlékezzen rám

       
Top Panel

Középhaladó tanfolyam (2. szint)

kozep 1Középhaladó csoportunkhoz folyamatos a csatlakozás, a foglakozások 2 csoportban (kezdő és haladó szint), szombaton és vasárnap vannak (az aktuális órarend a nyitóoldalon található).

A kezdő tanfolyam (1. szint) elvégzése után iskolánkban lehetőség nyílik az eddig tanultak elmélyítésére és új feladatok elsajátítására. A középhaladó foglalkozások alatt kellő gyakorlással elérjük, hogy kutyánkat bárhová magunkkal vihessük és 100%-ig megbízhatóan viselkedjen pórázon és póráz nélkül is, valamint megismerkedhetünk az engedelmességi feladatok egy magasabb szintjével. 

Bővebben: Középhaladó tanfolyam (2. szint)

Haladó tanfolyam (3. szint)

halado 4Haladó csoportunkhoz folyamatos a csatlakozás, a foglakozások szombaton és vasárnap vannak (az aktuális órarend a nyitóoldalon található).

A középhaladó vizsga letétele után lehetőség nyílik a legmagasabb engedelmességi szint elvégzésére. A tanulók itt már póráz nélkül dolgoznak és megismerkednek az állítás és a szabályos behívás gyakorlatával. Itt a hangsúly már 100%-ig azon van, hogy kutya és gazdi tökéletes összhangban tudjon együtt dolgozni, akár pórázon, akár póráz nélkül.

Bővebben: Haladó tanfolyam (3. szint)