Login Form

Emlékezzen rám

       
Top Panel

Nagycsoportos kutyaovi (2. szint)

ovi nagycsoportos 1A nagycsoportos ovihoz folyamatos a csatlakozás, feltétele a kölyök kézben tarthatósági tanfolyam elvégzése. A foglakozások szombaton és vasárnap vannak (az aktuális órarend a nyitóoldalon található). Maximális életkor: 8 hónap.

Ezen a foglalkozáson is nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy sok közös játékokkal erősítsük meg a kutyák szocializációját, hogy megtanulják a helyes viselkedést, kommunikációt fajtársaikkal szemben, mely egész későbbi életükben fontos szerepet tölt be.

A szocializáció mellett a nagycsoportos ovisokkal elkezdjük megalapozni a további képzést, és segítünk a tökéletes kötődést és összhangot kialakítani kutya és gazdi között. A már komolyabb engedelmes feladatok mellett a párosok megismerkedhetnek a különféle kutyás sportokkal, ügyességi feladatokkal, játékos versenyekkel és más érdekes képzéseken vehetnek részt.

A kölyökkutyákat játékkal és jutalomfalattal vezetjük rá a feladatok megértésére, amiket így hamar megtanulnak és boldogan teljesítenek, hiszen ez nekik is csak egy közös játék a gazdival. A kiskutyák megtanulják, hogy ne csak otthon fogadjanak szót, hanem a napi séták alkalmával is, az utcán vagy a futtatón a többi kutya társaságában, vagy bárhol, ahová magunkkal visszük kedvencünket.

Ezen a szinten a képzés már nem tanfolyam rendszerben történik, itt a gazdik maguk választják meg, hogy milyen gyakorisággal szeretnének lejárni a kutyaiskolába és egyén függő, hogy hány hét után érik el azt a szintet, hogy sikeres vizsgát tegyenek és továbbléphessenek a középhaladó kutyák (3. szint) közé.

A foglalkozás árát az Áraink menüpontban találod!

További információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy Facebook üzenetben az Akela Kutyaiskola - Rákospalota oldalán.

ovi nagycsoportos 2 ovi nagycsoportos 4 ovi nagycsoportos 5