Login Form

Emlékezzen rám

       
Top Panel

Középhaladó tanfolyam (2. szint)

kozep 1Középhaladó csoportunkhoz folyamatos a csatlakozás, a foglakozások 2 csoportban (kezdő és haladó szint), szombaton és vasárnap vannak (az aktuális órarend a nyitóoldalon található).

A kezdő tanfolyam (1. szint) elvégzése után iskolánkban lehetőség nyílik az eddig tanultak elmélyítésére és új feladatok elsajátítására. A középhaladó foglalkozások alatt kellő gyakorlással elérjük, hogy kutyánkat bárhová magunkkal vihessük és 100%-ig megbízhatóan viselkedjen pórázon és póráz nélkül is, valamint megismerkedhetünk az engedelmességi feladatok egy magasabb szintjével. 

A csoporthoz való csatlakozás feltétele a 8 hónapos kor betöltése és az Akela Kutyaiskola kutyaovi alapozó vagy 1-es szintű, kezdő tanfolyamának elvégzése.

Középhaladó (2. szint) tanterv:

  • Szemkontaktus alapozása
  • Helyben történő irányváltások
  • Pórázon való munka (menetelés irány- és ütemváltásokkal)
  • Menet közbeni gyakorlatok alapozása (menet közbeni ültetés, fektetés)
  • Hosszú helyben maradás
  • 1 alkalommal külső terepen történő munka

A középhaladó szinten a képzés már nem tanfolyam rendszerben történik, itt a gazdik maguk választják meg, hogy milyen gyakorisággal szeretnének lejárni a kutyaiskolába és hány hét után érik el azt a szintet, hogy sikeres vizsgát tegyenek és továbbléphesennek a haladó kutyák (3. szint) közé.

A foglalkozás árát az Áraink menüpontban találod!

Jelentkezés és további információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy Facebook üzenetben az Akela Kutyaiskola - Rákospalota oldalán.

kozep 3 kozep 4 kozep 2