Login Form

Emlékezzen rám

       
Top Panel

Kutyaovi alapozó tanfolyam

ovi alapozo 1

Kutyaovi alapozó tanfolyamaink 4 hetesek, a gyakorlati foglalkozások szombaton és vasárnap vannak (az aktuális órarend a nyitóoldalon található).

Nincs is annál szívmelengetőbb érzés, mikor a csetlő-botló kis szőrgombócokat látják a gazdik játszani hasonló korú fajtársaikkal. Azonban már kölyök korban érdemes elkezdeni tanítgatni kis kedvencünket a helyes viselkedésre, amikor megkapta oltásait és kutyák közé vihető.

A kutyaovi alapozó tanfolyamra a kezdő ovisokat várjuk, akik először járnak kutyaiskolában és még nem érték el a 8 hónapos kort. A tanfolyam ideje 4 hét, mely után az ovisok felkerülnek a nagycsoportos foglalkozásra.

Bővebben: Kutyaovi alapozó tanfolyam

Nagycsoportos kutyaovi

ovi nagycsoportos 1A nagycsoportos ovihoz folyamatos a csatlakozás, feltétele a kutyaovi alapozó tanfolyam elvégzése. A foglakozások szombaton és vasárnap vannak (az aktuális órarend a nyitóoldalon található).

A nagycsoportos kutyaoviba azok a kutyák járnak, akik elvégezték a 4 hetes kutyaovi alapozó tanfolyamot és még nem érték el a 8 hónapos kort.

Ezen a foglalkozáson is nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy közös játékokkal erősítsük meg a kutyák szocializációját. Megtanulják a helyes viselkedést, kommunikációt fajtársaikkal szemben, mely egész későbbi életükben fontos szerepet tölt be, hogy felnőtt korában is bármilyen közösségbe beengedhessük, kortól, nemtől, fajtától függetlenül.

Bővebben: Nagycsoportos kutyaovi