Login Form

Emlékezzen rám

       
Top Panel

Nagycsoportos kutyaovi

ovi nagycsoportos 1A nagycsoportos ovihoz folyamatos a csatlakozás, feltétele a kutyaovi alapozó tanfolyam elvégzése. A foglakozások szombaton és vasárnap vannak (az aktuális órarend a nyitóoldalon található).

A nagycsoportos kutyaoviba azok a kutyák járnak, akik elvégezték a 4 hetes kutyaovi alapozó tanfolyamot és még nem érték el a 8 hónapos kort.

Ezen a foglalkozáson is nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy közös játékokkal erősítsük meg a kutyák szocializációját. Megtanulják a helyes viselkedést, kommunikációt fajtársaikkal szemben, mely egész későbbi életükben fontos szerepet tölt be, hogy felnőtt korában is bármilyen közösségbe beengedhessük, kortól, nemtől, fajtától függetlenül.

A szocializáció mellett a nagycsoportos ovisokkal elkezdjük megalapozni a további képzést és segítünk a tökéletes kötödést és összhangot kialakítani kutya és gazdi között. A már komolyabb engedelmes feladatok mellett megismerkedhetnek a különféle kutyás sportokkal, ügyességi feladatokkal, játékos versenyekkel és más érdekes képzéseken vehetnek részt.

A kölyökkutyákat játékkal és jutalomfalattal vezetjük rá a feladatok megértésére, amiket így hamar megtanulnak és boldogan teljesítenek, hiszen ez nekik is csak egy közös játék a gazdival. A kiskutyák megtanulják, hogy ne csak otthon fogadjanak szót, hanem a napi séták alkalmával is, az utcán vagy a futtatón a többi kutya társaságában, vagy bárhol, ahová magunkkal visszük kedvencünket.

A foglalkozás árát az Áraink menüpontban találod!

További információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy Facebook üzenetben az Akela Kutyaiskola - Rákospalota oldalán.

ovi nagycsoportos 2 ovi nagycsoportos 4 ovi nagycsoportos 5