Login Form

Emlékezzen rám

       
Top Panel

Őrző-védő

orzo vedo 1A csoporthoz folyamatos a csatlakozás, jelentkezés a Facebook csoportban!

Sokan tévesen azt gondolják, hogy az őrző-védő foglalkozástól agresszívvá válik társunk, így nem lehet sem emberek, sem kutyák társaságába bevinni. A valóságban azonban a foglalkozás nagyon sok viselkedési problémában tud segítséget nyújtani, vagy akár megoldást is jelenthet.

Bővebben: Őrző-védő

Obedience

obedience 2A csoporthoz folyamatos a csatlakozás, jelentkezés a Facebook csoportban!

Iskolánkban lehetőséget biztosítunk azoknak a tanulóinknak is, akik szeretnének komolyabban versenyezni az obedience sportban. Kis létszámú (leginkább egyéni) edzéseinken célirányosan készülünk a különféle, magas szintű engedelmességi vizsgákra, versenyekre.

Bővebben: Obedience

Frisbee

frisbee 1A csoporthoz folyamatos a csatlakozás, további információ a Facebook csoportban!

A kutyás frisbee az egyik leggyorsabban növekvő sport a világon. Ezt a nagy népszerűséget leginkább egyszerűségének köszönheti. Nem kell hozzá más, mint a legjobb barátunk, egy kutyás frisbee, egy kis zöld övezet és már mehet is a játék. Bármilyen kutyával lehet frisbee-zni, a legfontosabb hogy egészséges legyen és szeressen játszani.

Bővebben: Frisbee

Flyball

flyball 1A csoporthoz folyamatos a csatlakozás, jelentkezés a Facebook csoportban!

A flyball egy olyan kutyás csapatjáték, amit két, egyenként négy kutyából álló csapat játszik időre, egymás ellen, két párhuzamosan kialakított akadálypályán. A kutyáknak egymás után kell leküzdeni a 4 ugróakadályt, megszerezni a labdát, majd visszavinni az akadályokon keresztül a kiindulópontra. A következő kutya akkor indulhat, amikor az előző átlépte a start/cél vonalat.

Bővebben: Flyball

Agility

agility 4A csoporthoz folyamatos a csatlakozás! Jelentkezés és időpont egyeztetés a Facebook csoportban.

Az agility valamennyi kutya és versenyző számára nyitott sport. Az agility verseny célja, hogy egy különböző típusú akadályokból összeállított akadálysort hiba nélkül a lehető legrövidebb időn belül teljesítsen a kutya. Az agility sport elengedhetetlen feltétele, hogy a versenyzők ismerjék a kutyanevelés, tartás és képzés alapjait. Az agility egy nevelő célzatú sport, amely segíti a versenyzők (kutya és gazda) mozgásigényének kielégítését, mindemellett nagyon szoros kapcsolatot igényel a kutya és felvezetője között.

Bővebben: Agility