Login Form

Emlékezzen rám

       
Top Panel

BH felkészítés

IBGH Ronai Rebeka 1A csatlakozás folyamatos, jelentkezés Rónai Rebeka oktatónál (+36-70-425-5614)!

A BH vizsga egy nemzetközileg elismert engedelmességi vizsga, melyet minden kutya méret- és fajtakorlátozás nélkül letehet. A vizsgára jelentkezés feltétele a vizsga napján betöltött 15 hónapos kor, felső korhatára nincsen.

Bővebben: BH felkészítés

Flyball

flyball 1A csoporthoz folyamatos a csatlakozás, jelentkezés a Facebook csoportban!

A flyball egy olyan kutyás csapatjáték, amit két, egyenként négy kutyából álló csapat játszik időre, egymás ellen, két párhuzamosan kialakított akadálypályán. A kutyáknak egymás után kell leküzdeni a 4 ugróakadályt, megszerezni a labdát, majd visszavinni az akadályokon keresztül a kiindulópontra. A következő kutya akkor indulhat, amikor az előző átlépte a start/cél vonalat.

Bővebben: Flyball

Rally obedience

rally obed 2

A csoporthoz folyamatos a csatlakozás, jelentkezés a Facebook csoportban!

Iskolánkban lehetőséget biztosítunk azoknak a tanulóinknak is, akik szeretnének komolyabban foglalkozni a rally obedience sporttal. Egyéni edzéseinken célirányosan készülünk a versenyekre – kezdőtől a magasabb szintekig. Nem szükséges előképzettség, a tréningekre bárki jelentkezhet.

Bővebben: Rally obedience

Frisbee

frisbee 1A csoporthoz folyamatos a csatlakozás, további információ a Facebook csoportban!

A kutyás frisbee az egyik leggyorsabban növekvő sport a világon. Ezt a nagy népszerűséget leginkább egyszerűségének köszönheti. Nem kell hozzá más, mint a legjobb barátunk, egy kutyás frisbee, egy kis zöld övezet és már mehet is a játék. Bármilyen kutyával lehet frisbee-zni, a legfontosabb hogy egészséges legyen és szeressen játszani.

Bővebben: Frisbee

Őrző-védő

orzo vedo 1A csoporthoz folyamatos a csatlakozás, jelentkezés a Facebook csoportban!

Sokan tévesen azt gondolják, hogy az őrző-védő foglalkozástól agresszívvá válik társunk, így nem lehet sem emberek, sem kutyák társaságába bevinni. A valóságban azonban a foglalkozás nagyon sok viselkedési problémában tud segítséget nyújtani, vagy akár megoldást is jelenthet.

Bővebben: Őrző-védő

Obedience

obedience 2A csoporthoz folyamatos a csatlakozás, jelentkezés a Facebook csoportban!

Iskolánkban lehetőséget biztosítunk azoknak a tanulóinknak is, akik szeretnének komolyabban versenyezni az obedience sportban. Kis létszámú (leginkább egyéni) edzéseinken célirányosan készülünk a különféle, magas szintű engedelmességi vizsgákra, versenyekre.

Bővebben: Obedience

IGP felkészítés

IBGH 2 A csoporthoz folyamatos a csatlakozás, jelentkezés a Facebook csoportban!

Az IGP (korábbi nevén IPO) egy kihívásokkal teli, három ágazatból álló sport (nyomkövetés, engedelmes és őrző-védő), amelyet eredetileg a német juhászkutya fajtatesztjeként terveztek, és népszerű sportággá nőtte ki magát, mára már országos és világszintű versenyeken van lehetőség megmérettetni magunkat.

Bővebben: IGP felkészítés