Login Form

Emlékezzen rám

       
Top Panel

Középhaladó csoport (3. szint)

kozep 1Középhaladó csoportunkhoz folyamatos a csatlakozás, a foglakozások szombaton és vasárnap vannak (az aktuális órarend a nyitóoldalon található).

2-es szintű sikeres vizsga után iskolánkban lehetőség nyílik az eddig tanultak elmélyítésére és új, magasabb szintű feladatok elsajátítására. A középhaladó foglalkozások alatt kellő gyakorlással elérjük, hogy kutyánkat bárhová magunkkal vihessük és 100%-ig megbízhatóan viselkedjen pórázon és póráz nélkül is, valamint megismerkedhetünk az engedelmességi feladatok egy magasabb szintjével. 

A csoporthoz való csatlakozás feltétele az Akela Kutyaiskola 2-es szintű tanfolyamának elvégzése.

Középhaladó (3. szint) tanterv:

  • Motivációs technikák megismerése, fejlesztése
  • Szemkontaktus erősítése, elnyújtása
  • Helyben történő irányváltások pontosítása
  • Pórázon való munka tökéletesítése (menetelés irány- és ütemváltásokkal)
  • Menet közbeni gyakorlatok (menet közbeni ültetés, fektetés)
  • Hosszú helyben maradás

Ezen a szinten a képzés már nem tanfolyam rendszerben történik, itt a gazdik maguk választják meg, hogy milyen gyakorisággal szeretnének lejárni a kutyaiskolába és egyén függő, hogy hány hét után érik el azt a szintet, hogy sikeres vizsgát tegyenek és továbbléphessenek a haladó kutyák (4. szint) közé.

A foglalkozás árát az Áraink menüpontban találod!

Jelentkezés és további információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy Facebook üzenetben az Akela Kutyaiskola - Rákospalota oldalán.

kozep 3 kozep 4 kozep 2