Login Form

Emlékezzen rám

       
Top Panel

Magánképzés

Magan Brigi 3 2

Magánképzéssel foglalkozó trénerünk: Szöllősi Brigi – Ismerjétek meg őt a saját szavain keresztül!

Sok esetben a Gazdik úgy gondolják, hogy nem probléma, ha egy kutya nem tud laza pórázon sétálni, vagy nem tud megfelelően kommunikálni a fajtársaival vagy a körülötte élő emberekkel. Gyakran hangzik el a bűvös „már megszoktam” mondat, mikor szóba kerül, hogy a kutya darabokra szedi a lakást amíg a gazda távol van, vagy éppen behívhatatlan ha más kutyával játszik.

Én azonban úgy gondolom, hogy senkinek nem kell ezekkel - vagy bármilyen más problémával - együttélni. Hiszen mennyivel felszabadultabb és élvezhetőbb egy közös séta laza pórázon, esetleg póráz nélkül, mennyivel jobb érzés egy nyugodt kutyára hazaérni! A magánképzésen én ezeken a problémákon segítek!

Amivel leggyakrabban keresnek meg a Gazdik:

 • viselkedésproblémás kutyák, félős, illetve agresszív magatartás,
 • pórázas séta,
 • behívás,
 • alapengedelmességi feladatok,
 • vizsgára való felkészítés,
 • kiállításra való felkészítés,
 • falkáztatás,
 • szabályok a kedvencünk életében,
 • más állatokhoz való szoktatás,
 • fizikális és mentális fárasztás,
 • trükkök tanítása,
  és még számtalan kérdés, amivel a kutya-gazdi párosok életét próbálom minél jobbá tenni.

Egy pár mondat rólam:

Közel 8 éve foglalkozom kutyákkal. Elsőre a kiállítás fogott meg, majd szépen lassan a kutyakiképzés ragadott magával. Az első kutyám egy törpe schnauzer, akitől rengeteget tanultam a helyes kiképzésről és bánásmódról. A második kutyám egy német juhász-belga juhász mix, aki problémás kutyaként került hozzám, körübelül 8 hónaposan. Mára már IGP-s versenyző lett belőle, és mindketten imádjuk! A mai napig sokat képzem magam, hogy a legjobb tudásom szerint segítsek és a legjobb módszereket találjam meg minden kutyusnak és gazdájának.

Végül, de nem utolsó sorban, pár vélemény, amit Rólam írtak:

„Brigi végtelen profizmussal, de talán fontosabb, hogy hatalmas szívvel áll még egy olyan kutyához is, aki több kutyakiképzőn is kifogott már. Számomra pedig nagy megkönnyebbülést jelentett, hogy komoly fajtaismerettel rendelkező tréner kezei között alakíthatunk a kapcsolatunkon. Egy világ felé bizalmatlan akita pedig már a 3. találkozón a nyakába ugrott… Nekem több bizonyíték nem kell, csak ajánlani tudom mindenkinek!”
Béres Zsófi, japán akita gazdi

„11-12 két hetes lehetett Bodza kutyánk, mikor Brigi elkezdett velünk dolgozni. Ösztönerős, domináns kutyánk mára szófogadó, stabil tagja családunknak. Neki is, nekünk is rengeteget segítenek tanácsai, meglátásai a mai napig. Közös sétáink nem csak a szabályokról, feladatokról szólnak; nem nélkülözik a kalandot, humort, jó kedvet sem :)”
Bogschütz Erika, magyar vizsla gazdi

„Mindig vidám, mosolygós. A kutyákat imádja, tapasztalt tréner. A képzés során sok egyéni tanáccsal látott el. Jól ismeri a fajták sajátosságait és e szerint oktatja a gazdit és kutyáját együtt.”
Losonci András, boxer gazdi

„Brigit pár hónapja ismertem meg az Akelában, és mivel kerestem kutyakiképzőt a dobermannjaim mellé, aki hetente legalább egy alkalommal besegít a séták során az éles helyzetek kezelésére, a személyes szimpátia és az órán leszűrt benyomások alapján nem volt kérdés, hogy rá esik a választás. Fiatal korát meghazudtolóan kiemelkedően jól bánik a kutyákkal, talpraesett, határozott, pontos, megbízható, és a kutyáim rajonganak érte.”
Bazsó Ildi, két dobermann gazdája

„Brigi nagyon türelmes és jó tanár az ebeknek és gazdinak egyaránt. Nem csak betanította Jacknek amire megkértük, hanem abban is segített, hogy mi magunk hogyan tudunk jobban szót érteni vele. Hamar felismerte, hogy a követezetességünkkel és határozottságunkkal van egy kis gond, amit meg tudtunk oldani hála a tanácsainak és trükkjeinek.”
Müller Judit, pincser gazdi

„Brigi nagyon sokat segített nekünk onnantól kezdve, hogy a Kiskutyánk hozzánk került. Szakmailag és emberileg is mellettünk állt a nehezebb időkben, amiért nagyon hálásak vagyunk Neki! Fantasztikus módon ért a kutyák nyelvén! Határozottan, mégis szeretettel bánik Narival, ami által olyan dolgokat képes kihozni Belőle, amikről mi korábban álmodni sem mertünk volna, és nem mellesleg Nari is rajong Érte! Nekünk nagyon jól beváltak a tanácsai és ha elakadunk mindig segít. Tisza szívből merem Mindenkinek ajánlani!”
Feketéné Koós Ildikó, golden retriever gazdi

„Imádom! Imádom, hogy imádja a kutyámat! Feltétel nélkül szereti! Tiszta szívből a kutyáknak él! Nem azért csinálja, mert a munka diktálja, hanem mert a szíve irányítja!”
Kirchner Tímea, argentín dog gazdi

„Igazából ami nekem és a családomnak a legjobban tetszik benned az az, hogy az óra elejétől kezdve (azaz amikor pontban megérkezel és sohasem késel) az óra végéig látszik, hogy készültél a Bombához, végig gondoltad, ott vagy végig a kutyával agyban és maximális erőbedobással, és emellett nem érezteted azt velem, hogy valamit jobban kéne csinálni, hanem rávezetve bemutatod úgy, hogy az embernek sikerélménye van. Illetve ha valamit elrontok a kutyán, akkor csak nevetsz egyet és próbálod orvosolni, ami eddig mindig sikerült. Ja igen; és ha láttad, hogy sokat kellett tanuljak és nem tudtam foglalkozni a kutyával, akkor próbáltad bepótolni és tanítani kicsit helyettem, vagy egy laza sétával lefárasztani kutyát, azaz nem csak a kutyával foglalkozol, hanem a gazdival is, hogy minden flottul menjen!”
Kizman Dominik, ausztrál pásztorkutya gazdi


További információ és időpontegyeztetés:
Szöllősi Brigi +36-30-363-8819

Magan Brigi 1 Magan Brigi 4 Magan Brigi 2