Login Form

Emlékezzen rám

       
Top Panel

Flyball

flyball 1A csoporthoz folyamatos a csatlakozás, jelentkezés a Facebook csoportban!

A flyball egy olyan kutyás csapatjáték, amit két, egyenként négy kutyából álló csapat játszik időre, egymás ellen, két párhuzamosan kialakított akadálypályán. A kutyáknak egymás után kell leküzdeni a 4 ugróakadályt, megszerezni a labdát, majd visszavinni az akadályokon keresztül a kiindulópontra. A következő kutya akkor indulhat, amikor az előző átlépte a start/cél vonalat.

Ez a fantasztikus sport nem csak segít jobb összhangot kialakítani kutya és gazdája között, de növeli a kutyák egymás iránti toleranciáját, megtanulnak csapatban, egymás mellett dolgozni és közben levezethetik felesleges energiáikat is.

Bármilyen kutyával neki lehet vágni ennek a sportnak, láttunk már csivavát és yorkiet is flyballozni, de a versenyzők között találhatóak különféle keverék kutyák is. Az egyetlen fontos dolog, hogy a kutya szeressen labdázni és legyen jó behívása. A többiben segítünk mi!

Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk!

A foglalkozás árát az Áraink menüpontban találod!

Jelentkezés és további információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy Facebook üzenetben az Akela Kutyaiskola - Rákospalota oldalán.

flyball 2 flyball 4 flyball 3