Login Form

Emlékezzen rám

       
Top Panel

Őrző-védő

orzo vedo 1A csoporthoz folyamatos a csatlakozás, jelentkezés a Facebook csoportban!

Sokan tévesen azt gondolják, hogy az őrző-védő foglalkozástól agresszívvá válik társunk, így nem lehet sem emberek, sem kutyák társaságába bevinni. A valóságban azonban a foglalkozás nagyon sok viselkedési problémában tud segítséget nyújtani, vagy akár megoldást is jelenthet.

  • Nagy mozgásigénnyel rendelkező kutyáknak nem csak fizikai, de mentális fáradtságot is biztosít, hogy kedvencünk a lakás rombolása helyett levezethesse a fölösleges energiáját.
  • Félős kutyák önbizalmának növelése.
  • Növeli a kutyák kondícióját, kitartását és koncentrációját.
  • A gyakorlatokon keresztül a gazdik megtanulják extrém körülmények között is kontrollálni kutyáikat, így a mindennapi életet is megkönnyítve számukra.

Természetesen a sportot lehetőség van magasabb szinten is űzni iskolánkban, többféle ágazaton belül, keretet adva ennek.
Az IGP (korábbi nevén IPO) egy kihívásokkal teli, három ágazatból álló sport (nyomkövetés, engedelmes és őrző-védő), amelyet eredetileg a német juhászkutya fajtatesztjeként terveztek, és népszerű sportággá nőtte ki magát, mára már országos és világszintű versenyeken van lehetőség megmérettetni magunkat.

Az IGP engedelmes és őrző-védő ágazata szorosan összekapcsolódik, így az Akela Kutyaiskolán az IGP felkészítést és az őrző-védő foglalkozásokat is Molnár Máté “B” kategóriás segéd vezeti. 

A foglalkozások árát az Áraink menüpontban találod!

Jelentkezés és további információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, Facebook üzenetben az Akela Kutyaiskola - Rákospalota oldalán.

orzo vedo 4 orzo vedo 7 1 1  orzo vedo 5