Login Form

Emlékezzen rám

       
Top Panel

Kölyök kézbentarthatósági tanfolyam (1. szint)

ovi alapozo 1

Kézbentarthatósági tanfolyamaink 4 hetesek, a gyakorlati foglalkozások szombaton és vasárnap vannak (az aktuális órarend a nyitóoldalon található).

Nincs is szívmelengetőbb érzés, mint amikor a kölyökkutyákat látják a gazdik játszani hasonló korú fajtársaikkal. Érdemes azonban már kölyökkorban hangsúlyt fektetni a kutya-gazda közötti kapcsolat, bizalom kialakítására, a szocializációra, és az alapvető szabályok, engedelmességi feladatok megtanítására, melyek elengedhetetlenek a problémamentes együttéléshez.

Bővebben: Kölyök kézbentarthatósági tanfolyam (1. szint)

Felnőtt kézbentarthatósági tanfolyam (1. szint)

kezdo mini 1Kézbentarthatósági tanfolyamaink 4 hetesek, a gyakorlati foglalkozások szombaton és vasárnap vannak (az aktuális órarend a nyitóoldalon található).

A tanfolyam fő célja, hogy segítsünk megtalálni az összhangot kutya és gazdája között. Megtanítjuk a gazdikat a kutyák testbeszédére, gondolkodására, és elsajátíthatják a helyes viselkedést kutyájukkal szemben, amire ebüknek szüksége van a családon belüli boldog élethez. Kiemelt figyelmet fordítunk a legtöbbször kihívást jelentő feladatokra: a pórázas sétára, a behívásra és a figyelem fenntartására.

Bővebben: Felnőtt kézbentarthatósági tanfolyam (1. szint)