Login Form

Emlékezzen rám

       
Top Panel

Rally obedience

rally obed 2

A csoporthoz folyamatos a csatlakozás, jelentkezés a Facebook csoportban!

Iskolánkban lehetőséget biztosítunk azoknak a tanulóinknak is, akik szeretnének komolyabban foglalkozni a rally obedience sporttal. Egyéni edzéseinken célirányosan készülünk a versenyekre – kezdőtől a magasabb szintekig. Nem szükséges előképzettség, a tréningekre bárki jelentkezhet.

De mi is az a rally obedience? Ebben a sportban a fő hangsúly a kutya és a gazda közötti tökéletes kapcsolaton, kommunikáción alapul, miközben felszabadultan, összhangban dolgoznak a pályán. A (főként engedelmességi) feladatokat egy előre, táblákkal jelzett pályán kell bemutatnia a párosnak. A táblák minden állomáson jelzik, hogy mit és hogyan kell végrehajtaniuk, majd merre kell tovább haladniuk. Cél, hogy a lehető legpontosabban és leggyorsabban teljesítsék a feladatokat. Külön érdekessége a sportnak, hogy itt végig megengedett a szóbeli kommunikáció, a testjelek használata és a dicséret is.

A Rally-O fajtájától, korától, nemétől, habitusától függetlenül minden kutyának való, nem szükséges semmilyen előképzettség!

A foglalkozás árát az Áraink menüpontban találod!

További információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy Facebook üzenetben az Akela Kutyaiskola - Rákospalota oldalán.

rally obed 5 rally obed 1 rally obed 3 k