Login Form

Emlékezzen rám

       
Top Panel

Klubfoglalkozás (5. szint)

klub 5Klubos csoportunkhoz folyamatos a csatlakozás, feltétele a haladó (4.) szint elvégzése. A foglakozások előre egyeztetve, változó időpontokban és helyszíneken vannak.

A haladó szint elvégzése után minden gazdi életében eljön az a boldog pillanat, amikor elmondhatja magáról, hogy van egy engedelmes kutyája! Sokan azonban az iskolában töltött hetek alatt ráéreznek a kutyázás igazi világára és szeretnének továbblépni, folyamatosan új dolgokat tanulni kedvencükkel, de versenyezni nem szeretnének. Erre kínál kiváló lehetőséget iskolánk klubos foglalkozása.

Minden héten valami új dologgal ismerkedhetnek meg a tanulók a klikkertől kezdve, az akadályokon át a trükkökig. Tovább gyakoroljuk és tökéletesítjük a korábbi szinteken tanult engedelmes feladatokat és megismerkedünk a kutyás sportok alapjaival. 

A foglalkozás árát az Áraink menüpontban találod!

További információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy Facebook üzenetben az Akela Kutyaiskola - Rákospalota oldalán.

klub 1 klub 3 klub 2