Login Form

Emlékezzen rám

       
Top Panel

Frisbee

frisbee 1A csoporthoz folyamatos a csatlakozás, további információ a Facebook csoportban!

A kutyás frisbee az egyik leggyorsabban növekvő sport a világon. Ezt a nagy népszerűséget leginkább egyszerűségének köszönheti. Nem kell hozzá más, mint a legjobb barátunk, egy kutyás frisbee, egy kis zöld övezet és már mehet is a játék. Bármilyen kutyával lehet frisbee-zni, a legfontosabb hogy egészséges legyen és szeressen játszani.

A kutyás frisbee két fontosabb ágra bontható: távolsági és freestyle.

A távolsági versenyszám a legegyszerűbb. Minél messzebb kapja el a kutya a korongot a felrajzolt pályán (a pálya szabályzattól függően többféle lehet), annál több pontot kap. 1-1,5 percünk van arra, hogy így a lehető legtöbb pontot szedjük össze. Természetesen vannak más versenyszámok is, ahol rövidebb, messzebb dobásokra kell alapozni, esetleg a pontosság a lényeg, vagy hogy minél gyorsabban teljesítsük az elvárt dobások számát. A sport ezen ágazata segít abban, hogy kutyáitokat megfelelően le tudjátok fárasztani, miközben remekül szórakoztok.

A sport másik ágazata a freestyle, mindenki szerint a versenyek fénypontja, a leglátványosabb versenyszám. Szabályzattól függően adott időnk és korongszámunk van arra, hogy egy általunk elképzelt koreográfiát bemutassunk egy általunk kiválasztott zenére. A bírálat különböző szempontok alapján történik, nagyon hasonlít a műkorcsolyához. A freestyle pontosan az, amire a nevéből következtetni lehet: szabad stílus. Mindenki azt mutat, amit tud, amire kutyája biztonságosan képes, olyan sorrendben, formában, ahogy nekik az megfelel. A frisbee ezen ágazata a legjobb arra, hogy kutya és gazdája között az összhang még tökéletesebb legyen.

Az Akela Kutyaiskolában a frisbee oktatás az alapoktól egészen a versenyszintig minden lépést segít elsajátítani, hogy a lehető legjobban élvezhessétek ezt a csodálatos sportot. Biztosak vagyunk benne, hogy titeket is meg fog fertőzni a korongozás!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

A foglalkozás árát az Áraink menüpontban találod!

További információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy Facebook üzenetben az Akela Kutyaiskola - Rákospalota oldalán.

frisbee 2 frisbee 4 frisbee 3